Over Autoplein Gendt

Autoplein Gendt is een familiebedrijf dat wordt gerund door Roland en zijn zoon Joep.

Roland Mahler verkocht zijn eerste auto als 18-jarige jongen vanuit de schuur van zijn ouders. Het is niet bij die ene auto gebleven. Na jaren hobbymatig auto’s te hebben verkocht, ontstond in 2005 RM Bedrijfswagens; een bedrijf waarmee Roland honderden ondernemers op weg heeft geholpen met betaalbare, tweedehands bestelauto’s. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk weet Roland de beste auto’s te vinden: goed onderhouden, technisch betrouwbaar en voor een schappelijke prijs. Auto’s waar mensen nog jarenlang plezier van kunnen hebben: “een klant trots met zijn of haar nieuwe auto weg zien rijden, dat vindt ik het mooiste wat er is.”

Joep werkt drie dagen in de week als begeleider van jongeren met een verstandelijke beperking en de rest van de week in de weer bij Autoplein Gendt. Na jarenlange te hebben bijgesprongen in het ouderlijk bedrijf, is Joep in 2021 officieel toegetreden. Joep staat voor vernieuwing binnen het bedrijf en is verantwoordelijk voor (online) communicatie en verkoop. Joep is zowel ondernemen als de zorg met de paplepel ingegoten en gaat met klanten op zoek naar de juiste auto op een vriendelijke en eerlijke manier.

Roland en Joep staan voor persoonlijk advies; eerst goede koffie, daarna op zoek naar de perfecte auto. Door het grote aanbod is er een grote kans dat jouw perfecte auto er ook tussen staat. Zo niet? Dan gaan Roland en Joep voor je op zoek.

Persoonlijk, betrouwbaar, betaalbaar en zonder vervelende verassingen. Of je nu verstand hebt van auto’s of niet, een auto kopen moet een leuke ervaring zijn— dat is waar Autoplein Gendt voor staat.

Mogelijk gemaakt door Mobilox